- Snijd de kipfilets in gelijke blokjes en kruid ze gul bij met de rode curry kruiden van Green Gypsy of kippenkruiden.
- Zet je wokpan op een hoog vuur.
- Snijd de knoflook en gember in fijne stukjes. Let erop dat je niet de snijplank en het mes gebruikt waarmee je de rauwe kip sneed.
- Giet ongeveer twee eetlepels olie in de hete wokpan en voeg er onmiddellijk de gekruide kippenblokjes bij.
- Snijd de andere groenten in gelijke stukken. Ze mogen best groot zijn.
- Wanneer de kippenblokjes gaar zijn, mag je er de ui, knoflook en gember bijvoegen. Laat kort aanstoven.
- Voeg wat later de andere gesneden groenten erbij. En laat ze ongeveer twee minuten wokken.
- Voeg de kokosmelk en de rode curry bij de kip en groenten. Voeg de vissaus, het citroensap toe en laat even sudderen op een laag vuurtje.
Serveer met Pandan rijst en garneer eventueel met koriander.